greenphoto.org

greenphoto.org

A picture a day...

... keeps the doctor away.

Dette er en blogg hvor jeg legger ut mine tanker om fotografi, teknikker og livets underfundigheter.

Apple Aperture 3

ITPosted by Stian Green Thu, February 11, 2010 21:44:16
For noen år siden tok Apple steget inn i den profesjonelle programvare hverdagen for fotografer. Jeg har testet, eh mer riktig prøvd ut 1.0, 1,5, 2´ern og er nå inne med den nye 3´ern.

Aperture har aldri fenget min interesse egentlig da jeg synes programmet har et grensesnitt som ikke passer meg i det hele tatt, akkurat på samme måte som jeg aldri har fått grepet på Adobe Lightroom. Likevel har Aperture 3.0 et par finurlige grep i ermet. Geotagging rett i browseren og automatisk ansiktsgjenkjenning (som akkurat nå har hengt seg opp)

Aperture er et flott program for den som takler Apples grensesnitt, for slike PhotoShop-idioter for meg er det nok ikke noe håp. Jeg kommer nok heller ikke denne gangen å betale penger til Apple for en lisens - kanskje det endrer seg til versjon 3,5 eller 4. Time will show.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by andreas nygaard Sun, April 18, 2010 04:04:33

Helt enig med deg på begge emner lightrom er for rotete og appertur har ett stykke igjen å gå + alt fra Appl er for dyrt...!hvor mange seilbåter har denne hr.Jobbs akkurat nu , jo 4 havseilere...hva skal mann med 4 seilbåter...?